Skip navigation

TELEPHONE +44 (0)1451 830541

contemporary Cottage ilimington

This contemporary interior in Ilmington, Warwickshire, was created from the 1970's extension by means of rebuilding most of the existing structure, adding two dormers and a new gable. The opportunity has been taken to completely remodel the circulation spaces and give the Clients direct access between first floor master bedroom, dressing room, en suite bathroom and with the kitchen. Access is also feasible at first floor level onto the flat roof over the kitchen proper and it may be possible in future years to add a bridge to link the first floor to the upper levels of the remodelled garden. The garden has been rebuilt around a sinuous path which is of shallow enough gradient to be wheelchair friendly. The garden was so steep originally that an assault on it could only be made on hands and knees.

Projects